19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel 2024 Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu: Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

2024 Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu: Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi henüz netleşmedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin zamanında yatırılacağını belirtti. Emeklilerin merakla beklediği 2024 bayram ikramiyesi tutarı ve ödeme tarihi için takipte kalın.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2024 Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu: Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Emekli Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihleri Yeniden Gündemde

Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından milyonlarca emekli, emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini merakla bekliyor.

Emekli İkramiyeleri Hesaplara Ne Zaman Yatırılıyor?

Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez verilen emekli ikramiyeleri, genellikle bayram öncesinde hesaplara yatırılıyor.

2024 Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ödeme Takvimi

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

BAKAN IŞIKHAN AÇIKLADI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) tarafından düzenlenen programda basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Işıkhan, bayram ikramiyesi hakkında şunu söyledi; Öncelikle bayram ikramiyelerini 3 bine yükselttik, takvimlendirme çalışması devam ediyor, bayramdan önce vereceğiz.

Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yakın zamanda takvim açıklanacak. ifadesini kullandı.

Kurban Bayramı Emekli İkramiyesini Kimler Alabilir?

Bayram ikramiyeleri, emeklilerin yanı sıra diğer hak sahiplerine de verilmektedir. Dul ve yetim maaşı alanlara hisseleri doğrultusunda ödeme yapılırken yaşlılık maaşı alanlar, şampiyon sporcular, şehit yakınları, gaziler, terör mağduru sivil vatandaşlar ve güvenlik korucuları da ikramiye almaya hak kazanabilirler.

Birden Fazla Aylık Alanların İkramiye Ödemesi

Birden fazla aylık alan emekli ve hak sahipleri için SGK tarafından en yüksek aylık aldıkları dosya üzerinden ikramiye ödemesi yapılacaktır. Örneğin, hem kendi emekli aylığı hem de dul aylığı alan bir kişi sadece kendi emekli aylığı üzerinden ikramiye alacaktır.

Emekli Bayram İkramiyesi Miktarı Arttırıldı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU? TBMM Genel Kurulunda görüşülen 8. Yargı Paketi'nde yer alan maddeyle emekli bayram ikramiyesi tutarı 3 bin TL'ye çıkarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşk-ı Memnu dizisinin yayın tarihi sonunda açıklandı! Aşk- Memnu Yeni Sezon 2024

Aşk-ı Memnu dizisinin yayın tarihi sonunda açıklandı! Aşk- Memnu Yeni Sezon 2024