16 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel AK Parti'den Bakan Şimşek ve CHP'li Karatepe'nin Görüşmesi Hakkında Resmi Açıklama Geldi

AK Parti'den Bakan Şimşek ve CHP'li Karatepe'nin Görüşmesi Hakkında Resmi Açıklama Geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP'nin Hazine ve Maliye'den sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe arasındaki 4 saat 15 dakika süren görüşmeyi değerlendirdi. Çelik, görüşmenin detaylarını kamuoyuyla paylaşmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti'den Bakan Şimşek ve CHP'li Karatepe'nin Görüşmesi Hakkında Resmi Açıklama Geldi

Çelik: Terör Faaliyetlerini Yakından Takip Ediyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP'nin Hazine ve Maliye'den sorumlu gölge bakanı Yalçın Karatepe arasında gerçekleşen 4 saat 15 dakika süren görüşmeyi değerlendirdi. Çelik, Suriye'nin kuzeyindeki terör faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, DEAŞ'la mücadele adı altında terör örgütlerinin demokrasi kisvesi altında pazarlanmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

AK Parti MYK Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarıyla devam etti. Çelik, bölgede ortaya çıkabilecek etnik çatışmalara karşı anında müdahale edileceğini belirtti.

Vergi Reform Paketi Hakkında Açıklamalar

Çelik, vergi reform paketiyle ilgili olarak yapılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, vergi adaletinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara vurgu yaptı. Ekonomi yönetiminin şeffaf bir program hazırladığını belirten Çelik, resmi olarak açıklanmayan spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

İsrail'in Politikalarına Eleştiri

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun soykırım siyasetini sürdürerek bölgesel bir savaş çıkarmak istediğini savunan Çelik, Türkiye'nin her alanda soykırıma karşı mücadele edeceğini vurguladı. Özgüvenli bir hükümete sahip olduklarını belirten Çelik, hükümetin zaten üzerinde çalıştığı konuların muhalefet tarafından gündeme getirilmesinin eleştirilemeyeceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil'in Yaşı Sır Gibi! Eşleri ve Çocuklarıyla Sürpriz Dolu Hayatı Ortaya Çıktı!

Ünlü Komedyen Mehmet Ali Erbil'in Yaşı Sır Gibi! Eşleri ve Çocuklarıyla Sürpriz Dolu Hayatı Ortaya Çıktı!