08 Eylül 2024
weather
25°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel Akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları yükseldi. (24 Haziran 2024)

Akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları yükseldi. (24 Haziran 2024)

Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 24 Haziran 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları yükseldi. (24 Haziran 2024)

Akaryakıt Fiyatları Değişkenlik Gösteriyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların etkisiyle, benzin ve motorin fiyatları sürekli olarak değişkenlik gösteriyor.

İndirim ve Zam Haberleri Takip Ediliyor

Bugün akaryakıt litre fiyatlarında her an indirim ya da zam olabileceği konuşuluyor. 24 Haziran 2024 tarihinde benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar olacak, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL seviyesinde olacak merak konusu.

Benzin ve Motorin Fiyatları Ne Durumda?

Benzin litresi ve motorin litresi şu anda hangi fiyattan satılıyor, dizel yakıtın litresi ne kadar oldu, tüm bunlar merak ediliyor.

Vatandaşlar Değişen Fiyatları Takip Ediyor

Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle vatandaşlar, benzin ve motorin fiyatlarını sürekli olarak yakından takip etmeye devam ediyor.

Yeni Zam Haberleri Geldi

Benzin ve motorine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Benzin grubunda 2 TL, motorin grubunda ise 1,68 TL fiyat artışı gerçekleşti ve bu artışlar pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

İstanbul'daki Güncel Fiyatlar

İstanbul'da motorin litresi 40,67 TL'den satılırken, benzin litresi ortalama 40,3 TL seviyesinden alıcı buluyor.

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları, gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle hesaplanıyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı ise Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takibiyle belirleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edirne'de Anız Yangını Yerleşim Yerlerini Tehdit Ediyor

Edirne'de Anız Yangını Yerleşim Yerlerini Tehdit Ediyor