18 Ekim 2024
weather
15°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel Edirne'de Anız Yangını Yerleşim Yerlerini Tehdit Ediyor

Edirne'de Anız Yangını Yerleşim Yerlerini Tehdit Ediyor

Edirne'de buğday tarlasında çıkan anız yangını, yakındaki yerleşim yerini tehdit etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında çok sayıda saman balyası zarar gördü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Edirne'de Anız Yangını Yerleşim Yerlerini Tehdit Ediyor

Edirne'de Anız Yangını Çıktı

Edirne'de bir buğday tarlasında meydana gelen anız yangını, yakındaki bir yerleşim yerini tehdit etti. Alevler, hızla yayılarak çevreyi sararken, olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi.

Alevler İtfaiye Ekipleri Tarafından Söndürüldü

Yangın, saman balyalarının da bulunduğu tarlayı tehdit ederken, itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. Ekiplerin koordineli çalışması sonucu alevler kontrol altına alındı ve çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

Vatandaşlar İtfaiyeden Yardım İstedi

Karaağaç Mahallesi'nde çıkan yangında mahsulü toplanmış buğday tarlasının zarar görmesiyle birlikte vatandaşlar, yangını kendi imkanlarıyla kontrol altına alamayınca itfaiyeden yardım talep etti. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, alevleri söndürmek için yoğun çaba harcadı.

Saman Balyaları Zarar Gördü

Yangın, 40 dönümlük alandaki saman balyalarına da zarar verdi. Yangının sebebi henüz belirlenemezken, çevre sakinleri ve yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saadet Partisi'nde sürpriz adaylık: Birol Aydın kongre için hazırlanıyor

Saadet Partisi'nde sürpriz adaylık: Birol Aydın kongre için hazırlanıyor