16 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel İstanbul'da 5 Katlı Bir Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

İstanbul'da 5 Katlı Bir Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Şişli'de meydana gelen 5 katlı apartman yangınında mahsur kalan 4 kişi, hızla müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangının neden çıktığıyla ilgili ise henüz bir bilgi verilmedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da 5 Katlı Bir Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Kurtarılan 4 Kişi Yangından Nasıl Kurtarıldı?

İstanbul Şişli'deki 5 katlı apartmanda meydana gelen yangında mahsur kalan 4 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın, Mecidiyeköy Merkez Mahallesi'ndeki İskenderoğlu Sokak'taki binanın 2. katında çıktı ve hızla yayıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, duman altında kalan kişilere ulaşmak için hemen harekete geçti.

Yangın Sırasında Yaşananlar

İtfaiye ekipleri, yoğun duman nedeniyle mahsur kalan 4 kişiyi ve 2 evcil hayvanı, binanın dış cephesine uzattıkları merdiven aracılığıyla kurtardı. Kurtarılan kişiler, sağlık ekiplerince hemen ambulansta müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yangın esnasında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, ekiplerin gösterdiği hızlı müdahale büyük bir facianın önüne geçti.

Yangının Etkileri

İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak yangın binada ciddi miktarda hasara neden oldu. Olay yerinde incelemeler devam ederken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü ve gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti. Bina sakinlerinin geçici olarak başka bir yerde konaklamaları sağlanırken, yangının etkilerinin en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya'da Kontrol Altına Alınan Orman Yangınında 2 Hektarlık Alan Zarar Gördü.

Kütahya'da Kontrol Altına Alınan Orman Yangınında 2 Hektarlık Alan Zarar Gördü.