16 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel Meteoroloji Kurumu, son raporunda sıcaklıkların artış gösterdiğini duyurdu.

Meteoroloji Kurumu, son raporunda sıcaklıkların artış gösterdiğini duyurdu.

Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni hava durumu tahmin raporuna göre, önümüzdeki hafta hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji Kurumu, son raporunda sıcaklıkların artış gösterdiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (Pazartesi) Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer parçalı bulutlu hava hakim olacak.

Trakya, Marmara ve Ege Bölgeleri

Marmara'da az bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra Trakya ve bölgenin güneydoğusunda yer yer parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor.

Edirne ve Çevresi

Edirne'de hava sıcaklığı 19°C ile 36°C arasında değişecek. Az bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra parçalı bulutlu hava hakim olacak.

İstanbul ve Çevresi

İstanbul'da hava sıcaklığı 20°C ile 23°C arasında olacak. Az bulutlu bir hava bekleniyor.

Kırsal Alanlar ve İç Kesimler

Karahisar'da hava 15°C ile 31°C arasında değişecek. Az bulutlu bir hava hakim olacak, öğleden sonra parçalı bulutlu geçiş yaşanabilir.

Ege Bölgesi

Ege'de hava genel olarak az bulutlu olacak, ancak öğleden sonra iç kesimlerde yer yer parçalı bulutlu hava bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz'de az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Adana'da 21°C ile 41°C arasında değişen hava sıcaklığı öngörülüyor.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu'da az bulutlu bir hava beklenirken, özellikle kuzeybatı kesimlerde parçalı bulutlu ve öğleden sonra Çankırı'nın kuzey çevrelerinde kısa süreli sağanak yağışlı geçişler yaşanabilir.

Batı Karadeniz Bölgesi

Batı Karadeniz'de parçalı bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra Karabük ve Kastamonu'nun güney kesimlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Orta ve Doğu Karadeniz'de parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Samsun'da 19°C ile 27°C arasında değişen hava sıcaklığı öngörülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu'da az bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra doğu kesimlerinde yer yer parçalı bulutlu hava öngörülüyor. Erzurum'da hava sıcaklığı 6°C ile 26°C arasında değişecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu'da az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Diyarbakır'da hava sıcaklığı 17°C ile 38°C arasında olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğum Oranları Azalıyor, Sağlık Bakanlığı Çözüm Arayışında

Doğum Oranları Azalıyor, Sağlık Bakanlığı Çözüm Arayışında