19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel Survivor'da son eleme gecesinde sürpriz bir isim daha yarışmaya veda etti!

Survivor'da son eleme gecesinde sürpriz bir isim daha yarışmaya veda etti!

Survivor'da 2 Haziran'da eleme düellosu gerçekleşti. Atakan, Ogeday, Merve ve Hilmi Cem arasındaki mücadeleyi kaybeden isim ise adadan ayrıldı. Detaylar için Survivor'ı izlemeyi unutmayın!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Survivor'da son eleme gecesinde sürpriz bir isim daha yarışmaya veda etti!

Survivor All Star'da eleme gecesi yaşandı. Düello sonucunda bir yarışmacı adaya veda etti. Bu haftaki eleme potasında kimler vardı ve hangi isim veda etti merak konusu oldu. İşte detaylar...

Eleme Potaında Kimler Vardı?

Bu hafta eleme potasında yer alan isimler arasında Atakan, Ogeday, Merve ve Hilmi Cem bulunuyordu. Heyecan dolu anlar yaşanan eleme potasında hangi yarışmacının veda edeceği merak konusuydu.

Survivor All Star Düello Eşleşmeleri

Survivor All Star'da düello eşleşmeleri netleşti. İlk turda karşı karşıya gelen yarışmacılar arasında Ogeday - Atakan ve Merve - Hilmi Cem yer alıyordu. Düellolar sonucunda adada kalmayı garantileyen isimler belli oldu.

Survivor'da Kim Eledi, Kim Gitti?

2 Haziran 2024 tarihinde Survivor All Star'dan elenen isim Hilmi Cem oldu. Heyecanın dorukta olduğu eleme gecesinde Hilmi Cem, diğer yarışmacılara veda ederek adadan ayrıldı. Survivor heyecanı her hafta farklı bir tempoyla devam ediyor.

Geçen Hafta Kim Elenmişti?

Geçen hafta Survivor All Star'dan elenen isim Özgür Tetik olmuştu. Yarışmanın zorlu rekabeti her hafta yeni bir heyecanla devam ediyor. Kimin eleneceği ise seyirciler tarafından merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu: Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

2024 Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri Belli Oldu: Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?