08 Eylül 2024
weather
25°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Gündem Türkiye'nin Ünlü Oyuncusu Fatma Karanfil Hayatını Kaybetti

Türkiye'nin Ünlü Oyuncusu Fatma Karanfil Hayatını Kaybetti

72 yaşında vefat eden usta oyuncu Fatma Karanfil, 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Şayeste' karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Kanser tedavisi gören Karanfil'in ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye'nin Ünlü Oyuncusu Fatma Karanfil Hayatını Kaybetti

Fatma Karanfil Türk Sinemasında ve Tiyatrosunda İz Bıraktı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Fatma Karanfil'in kanser tedavisi gördüğü bir süredir devam ediyordu ve ne yazık ki 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Fatma Karanfil'in Sanat Dünyasına Katkıları

Fatma Karanfil, Türk sineması ve tiyatrosunun önemli isimlerinden biriydi ve sanat hayatı boyunca pek çok başarılı projede yer aldı. Zarafeti, çalışkanlığı ve insanlığı ile örnek alınan bir isimdi ve birçok ödül kazandı.

Fatma Karanfil'in Vefatıyla Derin Bir Üzüntü

Değerli oyuncumuz Fatma Karanfil'i kaybetmenin üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Türk sinema ve tiyatrosu adına büyük bir kayıp olan Karanfil, kalplerde ve sanat dünyasında daima yaşayacak olan bir iz bıraktı.

Fatma Karanfil'in Kariyeri ve Yaşamı

Fatma Karanfil, 3 Şubat 1952'de Eskişehir'de doğdu ve sinemaya adım attıktan sonra birçok filmde rol aldı. Özellikle Keloğlan'daki Fatma karakteri ve Aşk-ı Memnu dizisindeki Şayeste rolüyle akıllarda yer etti.

Fatma Karanfil'in Anısına

Fatma Karanfil'in mekânı cennet olsun. Sanat dünyasında bıraktığı değerli mirasla her zaman hatırlanacak ve saygıyla anılacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri'de Eğitim Uçağının Düşmesi Sonucu 2 Pilot Şehit Oldu!

Kayseri'de Eğitim Uçağının Düşmesi Sonucu 2 Pilot Şehit Oldu!