08 Eylül 2024
weather
25°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Spor FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAMLESİ: Jose Mourinho'nun önünde büyük bir meydan okuma! En az 6 oyuncu...

FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAMLESİ: Jose Mourinho'nun önünde büyük bir meydan okuma! En az 6 oyuncu...

Fenerbahçe, 99 puanla Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Galatasaray'ın ardında kaldı. Yeni sezon öncesi Topuk Yaylası'nda çalışmalara başlayan takımı, teknik direktör Mourinho yönetecek. Mourinho'yu zorlu bir sezon bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAMLESİ: Jose Mourinho'nun önünde büyük bir meydan okuma! En az 6 oyuncu...

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile Yola Devam Ediyor

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu 99 puanla tamamlamasına rağmen Süper Lig'de ikinci sırada bitirmişti. Bu başarısızlığın ardından sarı-lacivertli ekip, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirdi. Mourinho'nun takıma olan etkisi merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Transfer Stratejisi

Transfer dönemi başlamasıyla birlikte Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket etmeye başladı. Yabancı kontenjanı ve toplam kadro sayısında değişiklik yapma kararı alan kulüp, gelecek sezon için büyük bir revizyon planlıyor. Yabancı kontenjanı 14'ten 12'ye düşürülürken, toplam kadro da 30'dan 26'ya indirilecek.

Fenerbahçe'nin Yabancı Futbolcu Listesi

Fenerbahçe'de şu anda 18 yabancı futbolcu bulunmaktadır. Bu durum, kulübün yeni transferlere yer açmak için en az altı futbolcuyu göndermek zorunda kalacağı anlamına geliyor. Takımda yer alan yabancı futbolcular şunlardır: Dominik Livakovic, Omar Fayed, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Luan Peres, Jayden Oosterwolde, Bright Osayi-Samuel, Rade Krunic, Miguel Crespo, Fred, Jin-Ho Jo, Miha Zajc, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Lincoln, Dusan Tadic, Joao Pedro ve Edin Dzeko.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Livakovic hamlesi taraftarları heyecanlandırdı! Teklif miktarı şaşırttı

Fenerbahçe'nin Livakovic hamlesi taraftarları heyecanlandırdı! Teklif miktarı şaşırttı