16 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Spor Trabzonspor'un transfer rüzgarı dinmiyor: Yeni isim FRANSA'dan!

Trabzonspor'un transfer rüzgarı dinmiyor: Yeni isim FRANSA'dan!

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 5 oyuncuyu resmi olarak KAP'a bildiren takımın, Fransa basınına göre başka bir oyuncuyla daha anlaştığı iddia ediliyor. Transfer gelişmeleri yakından takip ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor'un transfer rüzgarı dinmiyor: Yeni isim FRANSA'dan!

Trabzonspor Transfer Çalışmalarına Hızlı Başladı

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı ve 24 Haziran Pazartesi günü Kulüplerarası Finansal Uyum Komitesi'ne (KAP) tam 5 futbolcu için birden transfer açıklaması yaptı.

Ozan Tufan, Nwakaeme, Dragus, Barisic ve Lundstram Transferleri Görüşmede

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada, Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Denis Dragus, Borna Barisic ve John Lundstram transferleri için görüşmelere başlandığı duyuruldu. Kulüp, kadrosunu güçlendirmek adına yoğun bir çaba içinde.

Fransız Ekibi Marsilya ile Anlaşma Sağlandı

Trabzonspor'un transfer atağının ardından Fransa'dan da önemli bir haber geldi. Bordo-mavililerin, Samuel Gigot'un transferi için Marsilya ile anlaşma sağladığı belirtildi. Bu transferin kulüp için önemli bir adım olması bekleniyor.

Gigot Transferi İçin Detaylar Belli Oldu

La Provence'de yer alan habere göre, Trabzonspor ile Marsilya arasında yapılan anlaşmaya göre, 30 yaşındaki futbolcu Samuel Gigot'un transferi için 3.8 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslar kararlaştırıldı. Bu anlaşmanın ardından Gigot'un resmi olarak Trabzonspor'a transferi bekleniyor.

Gigot'un Performansı Göz Kamaştırıyor

Marsilya formasıyla geçen sezon 33 maça çıkan Samuel Gigot, 3 gol kaydederken gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Trabzonspor'un savunmasına katkı sağlaması beklenen oyuncu, taraftarların da merakla beklediği isimlerden biri haline geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları yükseldi. (24 Haziran 2024)

Akaryakıt fiyatlarına yapılan son zamlarla birlikte benzin ve motorin fiyatları yükseldi. (24 Haziran 2024)