08 Eylül 2024
weather
25°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel Saadet Partisi'nde sürpriz adaylık: Birol Aydın kongre için hazırlanıyor

Saadet Partisi'nde sürpriz adaylık: Birol Aydın kongre için hazırlanıyor

Saadet Partisi'nin pazar günü yapılacak kongresinde İstanbul Milletvekili Birol Aydın genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Aydın, kararının partisi ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Saadet Partisi'nde sürpriz adaylık: Birol Aydın kongre için hazırlanıyor

Saadet Partisi Pazar Günü Kongreye Gidiyor

Saadet Partisi, hafta sonu düzenlenecek olan kongreye hazırlanıyor. Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, genel başkanlığa adaylığını açıkladı ve önemli bir adım attı.

Birol Aydın'dan Adaylık Açıklaması

Parti Sözcüsü Birol Aydın, kongre öncesinde yaptığı açıklamada, genel başkanlık için adaylığını resmen duyurdu. Aydın, bu kararının partileri, camiaları ve ülkeyi olumlu etkilemesini umut ettiğini belirtti.

Olağanüstü Kongre Heyecanı

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongre, Saadet Partisi üyeleri arasında heyecan yaratmış durumda. Kongre öncesinde yapılan basın toplantısında Birol Aydın, partisinin geleceği için aday olduğunu açıkladı.

Aydın'ın Vurguları

İstanbul Milletvekili Birol Aydın, ekonomiden dış politikaya, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda sorunlar yaşandığını belirterek genel başkanlık için adaylık kararını açıkladı. Aydın, partisinin birliğini korumak ve geleceği şekillendirmek adına aday olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da 5 Katlı Bir Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

İstanbul'da 5 Katlı Bir Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu