16 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Ekonomi Altın fiyatlarına yeni haftada düşüş damgası! İşte, 3 Haziran'da güncel altın fiyatları canlı alış-satış tablosu.

Altın fiyatlarına yeni haftada düşüş damgası! İşte, 3 Haziran'da güncel altın fiyatları canlı alış-satış tablosu.

Altın fiyatları son günlerde düşüş trendinde. Yatırımcılar, Kapalıçarşı'dan 3 Haziran 2024 canlı altın fiyatlarını merakla takip ediyor. Geçen hafta dalgalı seyir izleyen altın, yeni haftaya da değer kaybıyla başladı. Güncel fiyatlar için takipte kalın!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altın fiyatlarına yeni haftada düşüş damgası! İşte, 3 Haziran'da güncel altın fiyatları canlı alış-satış tablosu.

Haftanın Yatırım Odakları: ECB Faiz Kararı ve ABD İstihdam Raporu

Analistlere göre, küresel piyasalarda bu hafta, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı ve ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri gibi önemli gelişmeler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Verilerin varlık fiyatlarında volatilite yaratabileceği belirtiliyor.

ABD İstihdam Verileri ve Fed'in Politika Yönü

Hafta boyunca özellikle ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verilerinin, ülkenin iş gücü piyasasına ilişkin sinyaller vermesi bekleniyor. Bu veriler, ABD Merkez Bankası'nın gelecekteki adımlarını etkileyebilir.

Fed Yetkililerinden Faiz Politikası Uyarısı

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, enflasyonun kontrol altına alınmadan önce faizlerin uzun bir süre sabit kalması gerektiğini vurgulayarak, borçlanma maliyetlerinin düşürülmesinin ülke refahını riske atabileceğini belirtti. Fed'in politika yönlendirmeleri de yatırımcıların gündeminde bulunuyor.

Altın Fiyatları Teknik Analizi

Analistlere göre, yurt içinde veri gündemi sakin seyrederken, dünya genelinde imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri takip edilecek. Altının ons fiyatında teknik açıdan 2.300 ve 2.280 doların destek, 2.340 ve 2.360 doların ise direnç seviyelerinde olduğu belirtiliyor.

Güncel Altın Fiyatları

Gram altın 2.408 TL'ye gerilerken, çeyrek altın ise 3.939 TL'den alıcı buluyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor.

Canlı Altın Fiyatları

Gram altın alış: 2.408,43 TL, satış: 2.408,76 TL. Çeyrek altın alış: 3.854,19 TL, satış: 3.939,06 TL. Altın/ons fiyatı alış: 2.327,64 TL, satış: 2.328,02 TL. Diğer altın türleri için güncel fiyat bilgilerine göz atabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor'da son eleme gecesinde sürpriz bir isim daha yarışmaya veda etti!

Survivor'da son eleme gecesinde sürpriz bir isim daha yarışmaya veda etti!