08 Eylül 2024
weather
25°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Genel Fenerbahçe'nin Lindelöf için masaya koyduğu teklif belli oldu! Yeni Transfer Fiyatı?

Fenerbahçe'nin Lindelöf için masaya koyduğu teklif belli oldu! Yeni Transfer Fiyatı?

Fenerbahçe, savunma hattını güçlendirmek için Victor Lindelöf'ü transfer etmek istiyor. Jose Mourinho'nun eski öğrencisini kadroya katmak isteyen sarı-lacivertlilerin teklifi netleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin Lindelöf için masaya koyduğu teklif belli oldu! Yeni Transfer Fiyatı?

Fenerbahçe, Yeni Sezona Mourinho İle Hazırlanıyor

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda kamp yapıyor. Takım, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe'nin Transfer Hareketliliği

Jose Mourinho'nun önerileri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, özellikle stoper pozisyonuna odaklanmış durumda. Geçtiğimiz sezonki isimler Djiku ve Becao'yu kadroda tutmak isteyen kulüp, Atletico Madrid'den kiralanan Çağlar Söyüncü'nün bonservisi için de uğraşıyor.

Sözleşme Durumları ve Oyuncu Değerlendirmeleri

Fenerbahçe, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Luan Peres için gelen teklifleri değerlendirirken, Serdar Aziz'in durumu belirsizliğini koruyor. Ayrıca, Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin'in takımda kalması beklenmiyor.

Victor Lindelöf Transfer İddiaları

Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden biri de Manchester United'ın savunma oyuncusu Victor Lindelöf. İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe, Lindelöf için 8 milyon Euro'luk bir teklif yapacak. Mourinho'nun etkisiyle transferin gerçekleşme ihtimali olduğu belirtiliyor.

Victor Lindelöf'ün Performansı ve Sözleşme Detayları

Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 28 maça çıkan İsveçli stoper, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden Lindelöf'ün piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAMLESİ: Jose Mourinho'nun önünde büyük bir meydan okuma! En az 6 oyuncu...

FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAMLESİ: Jose Mourinho'nun önünde büyük bir meydan okuma! En az 6 oyuncu...