08 Eylül 2024
weather
25°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'nin Livakovic hamlesi taraftarları heyecanlandırdı! Teklif miktarı şaşırttı

Fenerbahçe'nin Livakovic hamlesi taraftarları heyecanlandırdı! Teklif miktarı şaşırttı

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Dominik Livakovic için yapılan dev teklif Ada basınında gündem oldu. Detaylar için fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER adresine göz atabilirsiniz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin Livakovic hamlesi taraftarları heyecanlandırdı! Teklif miktarı şaşırttı

Fenerbahçe'nin Transfer Hamlesi

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ardından şampiyonluk hasretine son vermek için yaz transfer döneminde hareketli günler geçirdi. 99 puan toplamalarına rağmen şampiyonluğu kaçıran sarı-lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek adına önemli adımlar attı.

Dominik Livakovic'un Transferi

Fenerbahçe'nin dikkat çeken transferlerinden biri olan Dominik Livakovic, takımın kaleci sorununu çözmek için transfer edildi. Hırvat kaleci, Altay Bayındır'ın ayrılmasının ardından sarı-lacivertlilere katıldı.

Celtic'in İlgisi

İskoç devi Celtic, kaleci Joe Hart'ın emeklilik kararı almasının ardından Dominik Livakovic'i transfer etmek için harekete geçti. Celtic'in Fenerbahçe'ye 7.6 milyon sterlin teklif ettiği ve Hırvat kaleciyi kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

Kariyer İstatistikleri

Dominik Livakovic, Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezon 40 maçta görev aldı. 29 yaşındaki kaleci, kalesinde 40 gol görürken 17 maçta gole izin vermedi. 1.88 boyundaki file bekçisinin sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2028 yılına kadar uzanıyor ve güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024'te Asgari Ücrete Yapılacak Ara Zam: Temmuz Ayında Yeni Bir Asgari Ücret Zammı!

2024'te Asgari Ücrete Yapılacak Ara Zam: Temmuz Ayında Yeni Bir Asgari Ücret Zammı!