19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Siyaset MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörist belediye başkanı ve milletvekili istemiyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörist belediye başkanı ve milletvekili istemiyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasını eleştirerek "Terörist belediye başkanı istemiyoruz" dedi. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yapılan eleştirilere ise "MHP'yi ilişkilendirmek alçakça bir kumpastır" açıklamasında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörist belediye başkanı ve milletvekili istemiyoruz" dedi.

MHP Lideri Bahçeli’den Sert Açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir PKK'lının seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır. Terörist belediye başkanı, terörist milletvekili istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Sert Tepki

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti konusundaki eleştirilere tepki gösteren Bahçeli, "Bir cinayetle MHP'yi ilişkilendirmek alçak bir kumpastır. Hodri meydan, hesaplaşacağız." dedi.

Bahçeli: "Demokrasiye Hakarettir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanma kararını desteklediğini belirtti. Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti üzerinden partisine yöneltilen eleştirilere de sert sözlerle yanıt verdi.

Bahçeli'nin Açıklamaları

Bahçeli'nin açıklamalarından bazıları şu şekilde: "Hakkari Belediye Başkanı görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınmıştır. Bir teröristin seçimlere aday gösterilmesi demokrasiye hakarettir. Türkiye muz cumhuriyeti, kabile devleti değildir."

CHP'ye Sert Eleştiriler

MHP lideri, CHP başkanına yönelik de sert eleştirilerde bulunarak, "Yalan iddialarda bulunan CHP başkanının yolu yol değildir, sözleri itibarlı değildir. Yumuşayarak hangi karara varacaksınız?" ifadelerini kullandı.

Hesaplaşma ve Helalleşme

Bahçeli, "Hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz. Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz." diyerek sert bir tavır sergiledi. Ayrıca "Hodri meydan diyorum. Aramızda açık hesap olanlar sanmasınlar ki kapandı defterler." şeklinde konuştu.

İsrail-Filistin Çatışması ve Ateşkes

Bahçeli, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmaya da değinerek, "İki devletli çözümden başka bir alternatiften bahsedilemeyecektir. Aksi halde yaygın ve yıkıcı bir savaşın doğması kuvvetle muhtemeldir." açıklamasında bulundu.

ABD ve İsrail Eleştirisi

ABD'nin İsrail Başbakanı Netanyahu'yu davet etmesine atıfta bulunan Bahçeli, "ABD'nin onurlu misafiri olarak kabul ettiği bu kişi eğer cesareti varsa Türkiye topraklarından geçsin de görelim." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaza kırım nedir? Uçak kazası sonrası kaza kırıma uğrayanların durumu merak konusu

Kaza kırım nedir? Uçak kazası sonrası kaza kırıma uğrayanların durumu merak konusu