16 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Spor Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak Jose Mourinho resmen göreve başladı!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak Jose Mourinho resmen göreve başladı!

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun Ülker Stadı'ndaki imza töreniyle heyecanlandı. Taraftarlarla buluşan Mourinho, Türkçe olarak 'Tünaydın' diyerek duygularını ifade etti. Tecrübeli teknik adam, Türk futboluna katkı yapmayı hedeflediğini vurgulayarak, "Benim için en önemli şey Fenerbahçe" dedi. Mourinho, imza atarken taraftarların hayallerinin de onun hayali olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak Jose Mourinho resmen göreve başladı!

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho İmza Töreninde

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreniyle yeni teknik direktörü Jose Mourinho'yu tanıttı.

Ali Koç'un Gözünden Jose Mourinho

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, imza töreninde yaptığı konuşmada Mourinho'yu övgüler yağdırarak, "Teknik direktörümüz Mourinho, dünya futbol tarihindeki en iyi beş hoca arasında yer alıyor" dedi.

Jose Mourinho'nun Türkiye'ye Mesajı

Jose Mourinho, taraftarlara Türkçe "Tünaydın" diyerek hitap etti ve Türk futbolunu geliştirmek için burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Mourinho'nun Açıklamaları

Mourinho, Fenerbahçe formasını giymenin kendisi için çok özel olduğunu ifade ederek, "Burada olmayı gerçekten çok istedim. Türk futbolu için, Türkiye Ligi'ni geliştirmek için burada olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Hayaller ve Hedefler

Jose Mourinho, imza atacağı an itibariyle taraftarların hayallerinin de kendisinin hayalleri haline geleceğini vurgulayarak, Fenerbahçe'yi şampiyonluklara taşımak için sabırsızlandığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *