19 Eylül 2024
weather
23°
Künye İletişim
Facebook
Son Dakika, Güncel Haberler
ANASAYFA Siyaset AK Parti, Türkiye'nin farklı bölgelerinden insanları bir araya getirecek olan Türkiye Buluşmaları etkinliklerine başlıyor.

AK Parti, Türkiye'nin farklı bölgelerinden insanları bir araya getirecek olan Türkiye Buluşmaları etkinliklerine başlıyor.

AK Parti'nin Kızılcahamam'daki kampının ilk gününde Genel Merkez yöneticileri ve bakanlar üye sayısının artırılması hedefini vurguladı. Gelecek dönemde e-teşkilat ve yapay zeka gibi yeni teknolojilerin kullanılacağı belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AK Parti, Türkiye'nin farklı bölgelerinden insanları bir araya getirecek olan Türkiye Buluşmaları etkinliklerine başlıyor.

AK Parti Yaz Döneminde Türkiye Buluşmalarını Gerçekleştirecek

AK Parti, yaz döneminde Türkiye Buluşmaları etkinliklerini düzenleyecek. Partinin 2028 yol haritasında ise e-teşkilat çalışmaları öne çıkacak.

31. İstişare ve Değerlendirme Kampı Başladı

AK Parti, 31. İstişare ve Değerlendirme Kampı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleştiriyor.

Genel Merkez Sunumları ve Meclis Grubu Çalışmaları Ele Alındı

Kampın ilk gün oturumunda Genel Merkez sunumları ve Meclis grubu çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı.

Katılımcılardan Eleştiriler Geldi

31 Mart seçim sonuçlarının değerlendirildiği oturumda, katılımcılar sadece istatistiki verilerin değil aynı zamanda siyasi değerlendirmelerin yapılması gerektiği konusunda eleştirilerde bulundu.

2028 Yolunda Yapılması Gerekenler Tartışıldı

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in sunumunda, 2028'e giden yolda atılması gereken adımlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Üye Sayısının Artırılması Hedefleniyor

AK Parti'nin önümüzdeki dönemde hedeflediği ilk adım, üye sayısını 12 milyonun üzerine çıkarmak olacak.

Yeni Fikirler Görüşüldü

Partiye katılım yollarının çeşitlendirilmesi, üniversiteler için özel ekiplerin kurulması, yeni isimlerin partiye davet edilmesi gibi fikirler kamp boyunca ele alındı.

Türkiye Buluşmaları Programı Başlıyor

AK Parti, yaz döneminde Türkiye Buluşmaları programlarına başlayacak ve sonbahara kadar 81 ilde etkinlikler düzenleyecek.

Milli Eğitim Bakanı ve Diğer Bakanlardan Açıklamalar

Kamp boyunca vekillere sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gelecek dönemde Milli Eğitim Akademisi mezunu olmayanların öğretmen olamayacağını belirtti. Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek döviz rezervlerindeki artışa değinirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise doğal gaz fiyatlarında artış olmayacağını vurguladı.

Son Dakika: AK Parti Kampında Gündem Gazze'deki Durum

Son dakika haberi olarak, AK Parti'nin kampında gündemin Gazze'deki son durum olduğu belirtildi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu konunun birinci gündem maddesi olduğunu açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gösteri uçuşunda korkunç anlar yaşandı! Havada iki uçak çarpışma anı görüntülendi.

Gösteri uçuşunda korkunç anlar yaşandı! Havada iki uçak çarpışma anı görüntülendi.